Beste bezoeker, welkom bij the Soulcircle.

The Soulcircle is een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling en is in 2012 geboren. Het centrum heeft als start in het mooie klooster Mariadal haar eerste stappen mogen zetten. Door de diversiteit aan activiteiten die inmiddels bij Mariadal plaatsvinden hebben we besloten een andere locatie te gaan zoeken. The Soulcircle staat garant voor rust en veiligheid.

Sinds 2017 is daarom the soulcircle gevestigd in een boerderij uit 1870 midden in een woonwijk met daarbij de stilte, rust en ruimte die iedereen gewent is.

Een plek waar je onder andere terecht kunt voor meditatie, yoga, kloosterdagen, creatieve workshops, zang, dans en muziek.

Lezingen en trainingen om jezelf te leren kennen, te ontwikkelen en omarmen. Kies voor een eenmalige workshop, wekelijkse lessen, een meerdaagse cursus of een dag in het weekend waarin je tot jezelf kunt komen.

Ervaar hoe de bijzondere omgeving bijdraagt om bewust te ZIJN.

Mocht je zelf een workshop of activiteit willen aanbieden of gebruik willen maken van de ruimte neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.