Beste bezoeker, welkom bij the Soulcircle.

The Soulcircle is een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling en is in 2012 geboren. Het centrum heeft als start in het mooie klooster Mariadal haar eerste stappen mogen zetten. De groeispurt die we hebben doorgemaakt heeft er voor gezorgd dat we uit onze jas zijn gegroeid en dat we niet langer "paste" in Mariadal.

Sinds 2017 is the soulcircle gevestigd in een boerderij uit 1870 midden in een woonwijk met daarbij de stilte, rust en ruimte die iedereen gewenst is.

Een plek waar je onder andere terecht kunt voor meditatie, yoga, kloosterdagen, creatieve workshops, zang, dans en muziek.

Lezingen en trainingen om jezelf te leren kennen, te ontwikkelen en omarmen. Kies voor een eenmalige workshop, wekelijkse lessen, een meerdaagse cursus of een dag in het weekend waarin je tot jezelf kunt komen.

Het opzetten van een centrum waar iedereen, ongeacht ras, sekse, overtuiging of religie, opleiding of baan het proces van persoonlijke ontwikkeling in mag stappen was een droom van Regina Wiericx. Zij wilde graag mensen in verbinding brengen, mensen die zoekende waren en het persoonlijke ontwikkeltraject in wilde stappen. Bewust worden van wie zij zijn, wat zij doen en dit samen delen.

Met een warme en liefdevolle kijk op de wereld en alles om ons heen, heet zij iedereen welkom in the Soulcircle.

Ervaar hoe de bijzondere omgeving bijdraagt om bewust te ZIJN.

Met dank aan de Zusters Franciscanessen voor hun medewerking en vertrouwen.Mede dankzij de zusters heeft The Soulcircle een mooie start kunnen maken.

The Soulcircle bied ook diverse activiteiten voor teamuitjes of verjaardagsfeestjes aan. Neem vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan kijken we samen wat we voor u kunnen doen om er een leuke en bijzondere dag van te maken.

Mocht je zelf een workshop of activiteit willen aanbieden of gebruik willen maken van de ruimte neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Love the life you live, and live the life you love -Bob Marley-
  • Be yourself, everyone else is taken - Oscar Wilde-
  • What you seek is seeking you - Rumi -
  • The obstacle is the path-Zen Proverb-