• Zondag, 17 Maart 2019

    09:30-12:00

  Kom jij ook? Samen het yoga avontuur beleven, plezier hebben en ervaren! 

  Heb je zin om samen met je dreumes spelenderwijs te bewegen, samen liedjes te zingen en te dansen, samen je grenzen en je mogelijkheden te ontdekken en leuke avonturen te beleven? Samen de rust opzoeken en samen ontspannen? Op een liefdevolle manier elkaar aandacht te geven en aan jullie vertrouwensband te werken? Dan zijn jullie van harte welkom bij de dreumes yoga lessen van Het Zonnekompas. 

  Tijdens dreumes yoga gaan jullie samen met je kind liggend, zittend, kruipend, lopend of dansend, spelenderwijs bewegen. De grondingoefeningen helpen jullie om de drukte van de dag achter je te laten en jullie op elkaar af te stemmen. De yogahoudingen en de massage- en zintuigspelletjes bevorderen de ontwikkeling van de kinderen op verschillende gebieden. Zo helpen ze je kind vertrouwd te raken met hun eigen lijf en hun grenzen, zodat ze de wereld op een veilige manier kunnen ontdekken. Er is natuurlijk ook voldoende ruimte om in elkaars armen te luisteren naar mooie muziek, te ontspannen en van elkaar te genieten. 

  De lessen hebben een ongedwongen sfeer waar niets moet. Voor de ouders is het ook een leuke manier om met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Deelnemen kan zonder enige ervaring met yoga.
  Tijden zijn:
  09:30 tot 10:30
  11:00 tot 12:00

  Kosten: €7,50 p.p. (Graag gepast en voor aanvang voldoen)

  Opgeven via FB of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.