• Maandag, 18 Maart 2019

    20:00-21:00

  Meditatie heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen voor je gezondheid en geluksbeleving. Wanneer je mediteert kom je op de eerste plaats tot rust. Je laat stress los en krijgt overzicht in je leven. Het helpt je te ontspannen en je leert jezelf beter kennen. Je komt als het ware dichter bij je ware aard.


  De meditatiekring is een groep mensen die elke week bij elkaar komt en waar iedereen vrijblijvend bij aan mag sluiten. Bij mooi weer mediteren we in het prachtige park achter ons huis. De bijzondere omgeving nodigt je uit om in stilte bij jezelf te komen.


  Door samen te mediteren en te verbinden kunnen we in contact komen met onze kern en kunnen we de liefde en verbondenheid met onze ware kern en onze samenleving ervaren.


  In de ruimte staan stoelen, meditatiestoelen, kussens en bankjes. Je bent dus niet verplicht om op een meditatiekussen te gaan zitten. Belangrijk is wat goed voelt voor jou!

  De meditatie start om 20.00 uur. Zodra je binnen bent kun je in stilte plaats nemen in de ruimte. Wij vragen je om uiterlijk 19.50 uur binnen te zijn zodat we gelijk kunnen starten. Rond 20.45 uur wordt de meditatie afgerond en drinken we gezamenlijk een kopje thee.

  Meld je vooraf even aan via 06-23459394 zodat we rekening kunnen houden met het wegzetten van de stoeltjes etc.

  Bijdrage: € 5,00 of € 45,00 tienritten kaart
  Regina Wiericx