• Donderdag, 15 Februari 2018

    20:00-22:00
  1 van de manieren om jezelf op te schonen van oude overtuigingen, blokkades, trauma’s en beperkingen is om regelmatig een Dynamic Breath Awakening te ondergaan. Je ademt vol en diep op inspirerende muziek en hierdoor ga je een intens meditatieproces in. Het zuivert je lichaam, geest en ziel en weekt oude woede, angsten, verdriet en oud zeer los zodat het naar buiten kan komen. Je pure levensenergie komt weer vrij en de ademhaling zorgt ervoor dat je in het hier en nu blijft.

  Verwacht diepe en krachtige veranderingen. Deze Dynamic Breath Awakening zal onzuiverheden en gifstoffen uit de verschillende lagen van je wezen opruimen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Aansluitend is er satsang met thee en lekkers.

  Probeer het eens en laat je verrassen, de ervaring leert ons dat als je het eenmaal hebt ervaren dat je blijft terugkomen. Wij hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van diverse Breath meditations in diverse landen, daardoor kun je je veilig voelen om je helemaal over te geven aan het proces. Voor ons is het 1 van de meest krachtige methodes om jezelf op te schonen, inzichten te krijgen en te groeien in bewustzijn.

  Wij verwelkomen je graag in openheid.
  Warme groet, Amudra en Menor
  (Dynamic Breath Awakening is niet geschikt voor mensen die last hebben van psychoses, zwangere vrouwen en voor jongeren onder de 18)
  Kijk ook even op onze website www.awakening-gatherings.com


 • Love the life you live, and live the life you love -Bob Marley-
 • Be yourself, everyone else is taken - Oscar Wilde-
 • What you seek is seeking you - Rumi -
 • The obstacle is the path-Zen Proverb-