• Zaterdag, 19 Mei 2018

    09:30-12:30
  * Wat is het verschil tussen hoogsensitief en hooggevoelig;
  * Wat is hooggevoelig zijn;
  * Hoe kan jij je hooggevoeligheid inzetten als kracht;
  * Hoe zit het met jouw energie.

  Tevens leer jij hoe je kunt genieten van de voordelen van deze mooie karaktereigenschap.

  Het wordt een fijne, ontspannen maar ook een leerzame ochtend of avond voor hooggevoelige vrouwen. Door interactieve opdrachten komen zowel theorie als praktijk aan de orde.

  Op deze manier kunnen we ontdekken hoe we hooggevoeligheid kunnen inzetten als kracht, leren we beter onze grenzen aan te geven of te bewaken, zodat we uiteindelijk onze energie beter kunnen behouden. Zo kunnen we vaker vol in het leven staan en genieten van alles wat het leven ons biedt!

  Ben je geïnteresseerd in deze inspiratie ochtend of avond, heb je behoefte aan meer informatie of wil jij je inschrijven, dan kan dat via het contact link onderaan deze pagina.
  Verzorgd door Anne-Marie Bossers
  Bijdrage € 30,00 inclusief koffie/thee

  http://annemariebossers.nl/inspiratie-workshop / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-23459394


  Anne-Marie Bossers, psychosociaal therapeut, moeder van vier volwassen kinderen en woonachtig in Oudenbosch.

  In 2009 heb ik de vierjarige opleiding Stressmanagement CCC (Coaching, Counseling, Conflictbemiddeling) Professional bij Opleidingsinstituut Psychodidact in Waalwijk succesvol afgerond. Daarna ben ik gaan werken voor medewerkers in het onderwijs (ROCwb).

  Sinds 2016 ben ik werkzaam als zelfstandige en maak ik deel uit van het netwerk “Het Verdwenen Zelf”. Dit is een netwerk van therapeuten en coaches die hulp verlenen bij het herstellen van narcistische mishandeling. Via deze organisatie begeleid ik “slachtoffers” in hun weg naar herstel van emotionele en psychische mishandeling.

  Ik ben me verder gaan specialiseren in narcisme en HSP (High Sensitive Person), de destructieve aantrekkingskracht tussen een -hoog- sensitieve persoon en een narcist die een haast magnetische aantrekkingskracht op elkaar uitoefenen. Meer informatie hierover kun je terugvinden op deze site.

  Ik vind het belangrijk en interessant om steeds in ontwikkeling te blijven. Zo kan ik mijzelf in mijn vak blijven verdiepen om van daaruit een bijdrage aan het leerproces van anderen te leveren.