• Donderdag, 13 September 2018

    20:00-22:00

  Tijdens deze bijeenkomst openen Menor en Amudra zich in de Bron, het goddelijke, het hogere bewustzijn en door het in de ogen kijken, klank en aanraking maakt hij contact met jouw ziel. Door het contact en de opening ben ook jij in staat deze rust en liefde te voelen en te ervaren. Daarna sluit je je ogen en je laat je door helpende handen neerleggen zodat je in de bron energie kan blijven en het zijn werk kan doen.
  Doordat je opent in de Bron energie kan er veel gebeuren in je lichaam wat je met je mind niet kan bevatten maar wel duidelijk voelbaar is voor jou. Het brengt je in een hoger trillingsniveau en daardoor kan het je helpen bij je bewustwordingsproces dat weer zal zorgen voor meer inzicht, je intuitie zal versterken en het kan voor verlichting van emoties en lichamelijke klachten zorgen. Langzamerhand zal je gaan merken in je dagelijks leven en in je omgang met anderen dat je verandert, altijd ten goede of het nu is dat je meer mededogen naar anderen voelt of dat je jezelf nu eindelijk eens op de eerste plaats zet, het zal altijd zijn wat er nu nodig is voor jou.
  Elke Darshan die je bijwoont zal je anders beleven, wat er op dat moment nodig is voor jou zal zich aandienen, soms heel heftig en soms juist heel subtiel, maar altijd zal de openheid in de Bron energie duidelijk voelbaar zijn.
  Als je dit nu leest is het mogelijk jouw tijd om een Darshan bij te wonen. We zijn er voor je met onze harten wijd open.

  Warme groet, Amudra & Menor

  Bijdrage : 20 euro

  Er is slechts plaats voor max.16 personen, geef je op via dit evenement, via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of whatsapp naar Amudra op 06-33104391 Je ontvangt ons bank rekeningnummer zodat je de 20 euro kunt overmaken. PAS NA BETALING PER BANK IS JOUW PLAATS GERESERVEERD! Helaas is dit nodig omdat het regelmatig voorkomt dat personen zich opgeven maar niet komen en we anderen op de reservelijst niet tijdig kunnen berichten. We willen iedereen de gelegenheid geven om deze prachtige Bron ervaring bij te wonen.

 • Love the life you live, and live the life you love -Bob Marley-
 • Be yourself, everyone else is taken - Oscar Wilde-
 • What you seek is seeking you - Rumi -
 • The obstacle is the path-Zen Proverb-