Een lach en een traan (afscheid)

De samenwerking met jou was ook zo’n ervaring. Jaren geleden zie ik je nog binnen komen. Na een lange periode van Burn-out even een dagje bij the Soulcircle. Even tijd voor jezelf, te ontspannen, te genieten.... even helemaal niks.

De kwetsbaarheid die je uitstraalde en voelbaar was. Het gevecht in jezelf, de belemmeringen en het ontbreken van zelfvertrouwen. Wat ben ik blij dat we elkaar tegen zijn gekomen, en dat ik je gevraagd heb om de yoga lessen te verzorgen bij the Soulcircle (ongeacht dat vervelende papiertje hihi) De tranen in je ogen, het ongeloof. Voor mij voelde dit zo goed dat ik er blind op vertrouwde dat jij weer in je kracht zou komen. Dat je helemaal kon staan voor wie je bent. In beginsel 1 groep op woensdag, daarna weer 1 bij op maandag..... nu maar een ochtend erbij.... nog 1.

Dank je wel voor jou zijn, voor de momenten dat ik van jouw mocht leren. Dat je er voor me was in de periode van het ongeluk anderhalf jaar geleden. Dat je met jouw rust en kijk op de wereld ook mij zo nu en dan weer in mijn rust zette. Dat je me zo nu en dan eens terug floot met de woorden: maar heb je het nodig hihihi.

Lieve Kaat, je bent een kanjer, ben blij dat je helemaal in je kracht staat. Stevig en gegrond met vertrouwen in jezelf en de toekomst.

Ik wens je alle geluk van de wereld en weet zeker dat we elkaar weer tegen komen. We nemen geen afscheid, we gaan elkaar weer zien. Leef je droom lieverd!

Dikke knuffel, Regina
  • Love the life you live, and live the life you love -Bob Marley-
  • Be yourself, everyone else is taken - Oscar Wilde-
  • What you seek is seeking you - Rumi -
  • The obstacle is the path-Zen Proverb-